دیدار تیم های ملی فوتبال دختران زیر ۱۸ سال ایران و قرقیزستان با برتری دختران ملی پوش کشورمان به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی هیات فوتبال استان گیلان به نقل از فدراسیون فوتبال، سومین دیدار از تورنمنت فوتبال دختران زیر ۱۸ سال کافا با هدایت مریم آزمون سرمربی و امید هرندی مدیر فنی، از ساعت ۱۴ به وقت محلی و ۱۲:۳۰ به وقت تهران امروز سه شنبه ۲۴ اسفندماه در ورزشگاه اصلی شهر دوشنبه برگزار شد.
* نیمه نخست این مسابقه با نتیجه یک بر صفر به سود قرقیزستان به پایان رسید.
*گل اول قرقیزستان در دقیقه ۲۶ زده شد.
*فاطمه یوسفی در دقیقه ۴۴ از داور بازی کارت زرد دریافت کرد.
*نیمه دوم این دیدار با بازی هجومی ملی پوشان ایران آغاز شد که شاگردان آزمون در نهایت در دقیقه ۵۴ به گل رسیدند.
*الهه افشاردوست در دقیقه ۵۴ گل تساوی را به ثمر رساند.
*دومین گل ایران در دقیقه ۶۱ توسط نگین زندی و پاس محدثه ذلفی به ثمر رسید.
*محدثه ذلفی در دقیقه ۶۹ از داور ازبکی کارت زرد گرفت.
*نازنین منصور الوارس بجای مریم سلیمانپور در دقیقه ۷۷ وارد زمین شد.
*کیمیا کافی بجای سارا دیدار در دقیقه ۸۹ وارد بازی شد.
*نیمه دوم این دیدار ۵ دقیقه وقت اضافه داشت.
سومین دیدار تیم ملی ایران برابر قرقیزستان با پیروزی ملی پوشان ایران و با نتیجه دو بر یک به پایان رسید.
ملی پوشان کشورمان با کسب ۳ پیروزی، عنوان قهرمانی تورنمنت کافا را به خود اختصاص دادند.

طبق اعلام مسئولین برگزار کننده این تورنمنت، نگین زندی به عنوان خانم گل و زهرا معصومی از گیلان به عنوان بهترین بازیکن زمین شناخته شدند.
گفتنی است، سحر بی باک، زهرا رمرودی، حدیث مهدی به عنوان داور و کمک داور و لیلا یار محمدی به عنوان ناظر برگزاری این مسابقات، در تورنمنت کافا حضور داشتند.