
هیات فوتبال گیلان در پی حواشی و اظهارات غیر تخصصی مالک باشگاه شهرداری آستارا بیانیه صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی هیات فوتبال استان گیلان، باتوجه به اظهارات غیر تخصصی و غیر مسئولانه مالک باشگاه شهرداری بندر آستارا در خصوص قصور هیات فوتبال استان در میزبانی دیدار دو تیم شهرداری آستارا و ملوان انزلی مبنی بر ورود غیر قانونی تماشاگران منتسب به باشگاه ملوان به ورزشگاه سردارجنگل رشت و توقف بازی فوق توضیحاتی ارایه کرد.
لازم به ذکر است : این هیات برحسب وظیفه ذاتی در شب پیش از بازی با هماهنگی نماینده فدراسیون فوتبال، سرپرستان دو تیم، حراست اداره کل ورزش و جوانان استان و نیروی انتظامی نسبت به برگزاری و تهیه صورتجلسه موارد و الزامات برگزاری مسابقه از جمله( آمبولانس،آماده سازی زمین،یرانکارد و توپ جمع کن ها،هماهنگی با رسانه و نیروهای امنیتی و حفاظت فیزیکی و …) اقدام نموده و اجرای آن باتوجه به وظایف سازمانی محوله برعهده نهاد های ذیربط بوده و در خصوص ایجاد امنیت، حفاظت فیزیکی و عدم ورود تماشاگران به ورزشگاه هیات فوتبال استان گیلان هیچ مسئولیتی نداشته و تنها هماهنگ کننده می باشد.
با این حال رییس هیات فوتبال و سایر عوامل برگزاری هیات و فدراسیون در روز بازی طی تماس های مکرر با فرماندار و فرماندهی انتظامی شهرستان رشت و سایر مبادی ذیربط ، مراتب اتفاقات را به اطلاع مسوولین رسانده و خواهان رفع مشکلات پیش آمده شدند.
شایان ذکر است در این مورد(امنیت و حفاظت فیزیکی) هیات فوتبال استانها در سراسر کشور بعنوان جانشین فدراسیون فوتبال، تنها هماهنگ کننده بوده و طبق دستورالعمل برگزاری مسابقات هر نهاد و سازمان تامین کننده وظایف محوله خود خواهند بود که طی صورتجلسه ای در شب قبل از بازی مورد موافقت و امضا قرار میگیرد.