با انجام ۷۰ بازی مسابقات قهرمانی فوتسال نونهالان زیر ۱۰،۱۲ و ۱۴ سال استان گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی هیات فوتبال استان گیلان، مسابقات قهرمانی فوتسال نونهالان رده های زیر ۱۰،۱۲ و ۱۴ استان گیلان با شرکت ۳۱ تیم از تاریخ ۱۶ شهریور لغایت ۶ مهر ۱۴۰۲ با برگزاری ۷۰ بازی در سالن های تختی مجموعه ورزشی شهید عضدی رشت، سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی )آتشنشانی رشت و سالن لاکانشهر برگزار شد.

در پایان این مسابقات در رده زیر ۱۰ سال مارلیک رودبار قهرمان و تیم های مهرعظام رشت و ثامن آستانه اشرفیه به مقام دو و سوم دست یافتند.

همچنین در رده زیر ۱۲ سال مهر رشت توانست به مقام قهرمانی نایل شود و تیم های مارلیک رودبار وثامن آستانه اشرفیه به ترتیب به مقام دوم و سوم رسیدند.

پارگوم تالش نیز در رده زیر ۱۴ سال قهرمان استان شد و بنیادکار پره سر و مهرعظام رشت به مقام دوم و سوم دست یافتند.
در پایان به تیم های اول تا سوم هر رده سنی مدال، جام و لوح تقدیر از سوی قربانعلی الماسخاله رییس هیات فوتبال گیلان، محمد شکری و نعیم باقری رئیس و دبیر کمیته فوتسال هیات فوتبال اهدا گردید.