تیم فوتبال باشگاه اتحاد فومن با برتری برابر پاس گیلان به مقام قهرمانی لیگ برتر فوتبال جوانان گیلان فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دست یافت.
به گزارش روابط عمومی هیات فوتبال استان گیلان، عصر امروز با برگزاری هفته بیست و دوم پایانی لیگ برتر جوانان استان دو تیم اتحاد فومن و پاس گیلان به مصاف یکدیگر رفتند و در پایان اتحاد با نتیجه ۴ بر ۰ از سد حریف خود گذشت و با کسب ۵۱ امتیاز از ۲۲ بازی به مقام قهرمانی لیگ برتر فوتبال جوانان گیلان فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دست یافت و بعنوان نماینده گیلان به مرحله نخست لیگ مناطق ایران معرفی خواهند شد.
در مراسم اهدای جام قهرمانی فرزاد سیری رییس سازمان رقابتهای فوتبال گیلان ، ایرج عبدی مسوول دپارتمان پایه و جوانان، مجید مرآت رییس هیات فوتبال فومن و جمعی از مسوولین و پیشکسوتان این شهر حضور داشتند و کاپ ، مدال و حکم قهرمانی به همرا دو برابر مبلغ ورودی مسابقات بعنوان پاداش به مدیر باشگاه اتحاد اهدا گردید.
شایان ذکر است ملوان ب بندرانزلی با ۴۹ امتیاز نایب قهرمان و تیم های پگاه گیلان و نام آوران کسما به لیگ یک فوتبال جوانان گیلان سقوط کردند.
عکس ها : آرین علیزاده